Results 1 to 23 of 23

Thread: Why can't I stay logged in?

  1. #1

    Why can't I stay logged in?

    I got my annual password reset notice and now cannot stay logged in. I click the "remember me" box to no avail. I seem to recall some other hard-to-find setting to remain logged in, but can't seem to find it.

    Help.
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  2. #2
    Member LASERCD's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Voorhees, NJ
    Posts
    275
    Happening to me as well.

  3. #3
    Well, at least I know I haven't lost my mind. Unless we both did.
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  4. #4
    _________________________ Dave (in MA)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    4209′30″N 7108′43″W
    Posts
    2,737
    When it looks as though I'm not logged in, I can still hit New Posts, which is how I always use the site, and it brings up the list of new posts and shows Welcome, Dave (in MA) up at the top. \_(ツ)_/

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    West Chester, PA
    Posts
    302
    Are you guys making sure that you are going to the https:// site?
    Man you guys take awfully seriously a bunch of pampered, spoiled twenty and thirty something year old jocks earning millions of dollars to play a game running up and down a field. Why do you care so much about these guys to the point of arguing with each other. Do you think they care an iota about you?

    Bartellb on pro football

  6. #6
    Member Zeuhlmate's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    3,596
    I have always lost the login-status after some hours, usually when I just let the PC rest, but sometimes suddenly for no reason.
    The funny thing is that the 'new post' options stille keep track of my history, though I can't post.

    Changing my password yesterday has not done any difference.

  7. #7
    _________________________ Dave (in MA)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    4209′30″N 7108′43″W
    Posts
    2,737
    Quote Originally Posted by Painter View Post
    Are you guys making sure that you are going to the https:// site?
    I dunno. I go to the address bar and type 'p' and Chrome fills it in because this is the site starting with 'p' that I visit most often. Chrome hides the protocol. If I can then hit New Posts and get what I want, I'm happy.

    Edit: Here we go. I went to my browser history and searched for http://www.progressiveears.org and deleted everything, and then came back in through https://www.progressiveears.org. Now it works as you'd expect. Now I just have to wait until it becomes my most-used 'p' site in Chrome again.
    Last edited by Dave (in MA); 3 Weeks Ago at 12:29 PM.

  8. #8
    I'm here for the moosic NogbadTheBad's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Boston
    Posts
    5,435
    Im having problems too.
    Ian

    I blame Wynton, what was the question?
    There are only 10 types of people in the World, those who understand binary and those that don't.

  9. #9
    ALL ACCESS Gruno's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dio, Alabama
    Posts
    1,678
    Blue Vino Strikes Back!

  10. #10
    'aang 'hoot' Don Arnold's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Victoria, BC
    Posts
    104
    I'm also seeing serious issues....when I click on New Posts, the top 22 posts contain not a single Yes thread.

  11. #11
    Quote Originally Posted by Painter View Post
    Are you guys making sure that you are going to the https:// site?
    yes.

    I'm using Safari, but the same thing happens on FireFox. It all happened from the PW change.

    Where is the alleged "keep me logged in" option I read about in another thread?
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  12. #12
    My problem as well for the last few days. https:// site in Firefox.
    Macht das ohr auf!

    COSMIC EYE RECORDS

  13. #13
    Member Emeritus (A.M.P.) rcarlberg's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Seattle
    Posts
    5,971
    Quote Originally Posted by ronmac View Post
    IWhy can't I stay logged in?
    Quote Originally Posted by LASERCD
    Happening to me as well.
    Quote Originally Posted by NogbadThe Bad
    Im having problem too.
    Well, last time you were out we took a vote...

  14. #14
    Quote Originally Posted by rcarlberg View Post
    Well, last time you were out we took a vote...
    I know. I hacked it to help spare your ass.
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  15. #15
    _________________________ Dave (in MA)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    4209′30″N 7108′43″W
    Posts
    2,737
    Quote Originally Posted by Dave (in MA) View Post
    II went to my browser history and searched for http://www.progressiveears.org and deleted everything, and then came back in through https://www.progressiveears.org. Now it works as you'd expect. Now I just have to wait until it becomes my most-used 'p' site in Chrome again.
    Hmm. Not quite. If I put https://www.progressiveears.org in the Address bar and press enter, it automatically switches me over to http://www.progressiveears.org/forum/ and Chrome says "Not secure".

  16. #16
    Is the SSL cert new? That's it; It's confusing the browsers. If I go to my frequently visited in Safari, it takes me to the unsecure URL. If I go to my history, it takes me to the recently visited secure one and I'm still logged in.
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  17. #17
    I just cleared my Cache and nothing changed. I'm still being driven tot he unsecure site.

    Can't you guys put a redirect in place?
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  18. #18
    The eons are closing
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NY/NJ
    Posts
    947
    Quote Originally Posted by Don Arnold View Post
    I'm also seeing serious issues....when I click on New Posts, the top 22 posts contain not a single Yes thread.
    This a DefCon Level 5 issue - did you raise a ticket with Henry? Must be something he can post! Some snide read btwn the lines JA remark?

    Something!
    No one plans to take the path that brings you lower

  19. #19
    That's Mr. to you, Sir!! Trane's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    in a cosmic jazzy-groove around Brussels
    Posts
    3,510
    I took care of the https thing a while ago, but indeed the forced password change of two days ago made me lose the constant connection I had from work.
    my music collection increased tenfolds when I switched from drug-addicts to complete nutcases.

  20. #20
    I found a workaround. When I come back and see that I'm not still logged in, I click on the logo and gets me back in.
    The White Zone is for loading and unloading only. If you got to load or unload go to the White Zone.

  21. #21
    The eons are closing
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    NY/NJ
    Posts
    947
    Quote Originally Posted by MudShark22 View Post
    This a DefCon Level 5 issue - did you raise a ticket with Henry? Must be something he can post! Some snide read btwn the lines JA remark?

    Something!
    Ahhh... I knew YES would come thru...
    No one plans to take the path that brings you lower

  22. #22
    cunning linguist 3LockBox's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    hiding out in treetops, shouting out rude names
    Posts
    1,454
    Same here
    Digital playback brought high fidelity to the masses and audiophiles will never forgive it for that

  23. #23
    Member TheH's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Germany
    Posts
    1,648
    After you changed your Password you will be automatically redirected to the wrong URL (http instead of https).

    Some Browsers tend to remember that one constantly. Just delete all stored links to PE and enter the site
    again with https.

    Works for me all the time. (still every now and then I end up on the wrong URL again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •