Results 1 to 12 of 12

Thread: Invalid Redirect URL (http://www.progressiveears.org/forum/forum.php).

  1. #1
    facetious maximus Yves's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,382

    Invalid Redirect URL (http://www.progressiveears.org/forum/forum.php).

    I get this every time I log on.... Anyone else?
    "Corn Flakes pissed in. You ranted. Mission accomplished. Thread closed."

    -Cozy 3:16-

  2. #2
    ALL ACCESS Gruno's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dio, Alabama
    Posts
    1,615
    I always have https: as the starting point.

  3. #3
    Traversing The Dream 100423's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Kansas City Area
    Posts
    494
    Maybe refresh your bookmark?

  4. #4
    Quote Originally Posted by Gruno View Post
    I always have https: as the starting point.
    Same here... https://www.progressiveears.org/forum/forum.php

    Bill

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Connecticut
    Posts
    166
    My cookies were wiped, and so I had to login. (using IE11)

    I entered my username and password; chose to 'remember me', click the login and I get:
    Invalid Redirect URL (http://www.progressiveears.org/forum...ve-Ears-Forums).

    I am logged in at this point, but not 'saved', forcing me to login the next time

    EDIT:
    I fixed it. Based on the replies above, my bookmark had it as http: so I edited it to https:
    "Normal is just the average of extremes" - Gary Lessor

  6. #6
    Member Koreabruce's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Chuncheon, South Korea
    Posts
    701
    Same here. Very annoying!

  7. #7
    facetious maximus Yves's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,382
    It was that missing "s". Reset mine. Thanks!
    "Corn Flakes pissed in. You ranted. Mission accomplished. Thread closed."

    -Cozy 3:16-

  8. #8
    Quote Originally Posted by Yves View Post
    It was that missing "s". Reset mine. Thanks!
    Yep. Worked for me too. Thanks!

  9. #9
    Member Koreabruce's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Chuncheon, South Korea
    Posts
    701
    Thanks! Now I'm good!

  10. #10
    Member since 7/13/2000 Hal...'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Buckeye Nation
    Posts
    1,263
    Thanks guys. I was having the same problem and didn't notice that the URL was http instead of https.
    A cynic is what an idealist calls a realist. ~ Sir Humphrey Appleby

  11. #11
    Member Zeuhlmate's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    3,246
    Depends on the PC or loaction. At my job it happens every time, at home never.
    Windows 10 both places.

  12. #12
    Happens to me all the time.

    Invalid Redirect URL (http://www.progressiveears.org/forum...HE-MAIN-BOARD))

    I'll try the bookmark thingy to see if that works.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •