Results 1 to 14 of 14

Thread: PE doesn't like this...

  1. #1
    Highly Evolved Orangutan JKL2000's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Westchester, NY
    Posts
    8,630

    PE doesn't like this...

    I've noticed if I put a dash between words, with spaces before and after the dash, like this: I'm going to use a dash - there that was a dash

    PE doesn't display the whole post when I try to edit it or quote it. It cuts off everything after the dash, or maybe before the dash.

    Duncan, just wondering, what does that mean to the PE code. A dash with a space before and after it, or maybe it's a comma followed by a space, a dash, and another space?
    "Of course you are allowed to trumpet your profound ignorance by disagreeing with me." -- Facelift

  2. #2
    Howdy Dave (in MA)'s Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    4209′30″N 7108′43″W
    Posts
    2,221
    - - - - - -
    Test
    - - - - - -
    - - - - - -
    Test
    - - - - - -

    Edited. ABC - def. OK

    Works for me, in Chrome on Android in desktop mode.

  3. #3
    Member Zeuhlmate's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Copenhagen, Denmark
    Posts
    2,728
    - a - b - c - d - e -
    - - - - - -
    , a , b , c , d , e ,

    Windows 10, Firefox

  4. #4
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Quote Originally Posted by JKL2000 View Post
    ...
    PE doesn't display the whole post when I try to edit it or quote it
    ...
    I've never seen that, but will test it...

    Either way, if it's a system bug, it isn't something we can fix. (Actually we can, but we won't - because then upgrades or maintenance become impossible.)
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  5. #5
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    test - test - test
    Last edited by Duncan Glenday; 10-25-2016 at 07:52 PM. Reason: Tested the edit - Firefox & Chrome
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  6. #6
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Quote Originally Posted by Duncan Glenday View Post
    test - test - test
    Quoted
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  7. #7
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Looks okay to me on Firefox
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  8. #8
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Quote Originally Posted by Duncan Glenday View Post
    test - test - test
    Quoted in Google Chrome
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  9. #9
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Works in Chrome too
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  10. #10
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Quote Originally Posted by Duncan Glenday View Post
    test - test - test
    Quoting in Micro$oft internet Explorer
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  11. #11
    Moderator Duncan Glenday's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Frederick, MD
    Posts
    590
    Works okay on IE too
    Regards,

    Duncan

    This place has become the "Cheers" of the Internet.
    -- Rushfan

  12. #12
    Highly Evolved Orangutan JKL2000's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Westchester, NY
    Posts
    8,630
    Hmm, I've seen it several times recently and the quote always cuts off after a space dash space.

    I'll keep an eye on it. I'm using Firefox 49.0.2
    "Of course you are allowed to trumpet your profound ignorance by disagreeing with me." -- Facelift

  13. #13
    Highly Evolved Orangutan JKL2000's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Westchester, NY
    Posts
    8,630
    Still happening to me all the time!

    I'm using IE 11 now, I tried Chrome and it doesn't happen there. It's amazing how often I use a dash between two spaces in the first sentence of a reply. I'll try to use Chrome, I've also started using two dashes instead of one, I think that works.
    "Of course you are allowed to trumpet your profound ignorance by disagreeing with me." -- Facelift

  14. #14
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    800kpc from home
    Posts
    206
    Cure - stop using dashes.

    Problem solved

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •